Fly & drive door midden Griekenland incl. autohuur
8-daagse fly & drive historisch en zonnig Griekenland incl. retourvlucht en autohuur

Een ca. 4 uur durende vlucht vanaf Eindhoven, Charleroi of Amsterdam brengt je naar de mooie hoofdstad van Griekenland: Athene. Met je huurauto verken je in één week alle mooie plekjes die het vaste land van midden-Griekenland te bieden heeft. Aanschouw de vele archeologische hoogtepunten, leer de eeuwenoude Griekse cultuur en geschiedenis kennen en geniet van de heerlijke Griekse keuken. Kortom, je gaat een heerlijke week tegemoet tijdens deze fly & drive door het midden van Griekenland.

Daarom is dit een goede deal
 • 7 overnachtingen incl. ontbijt
 • Retourvlucht Amsterdam/Eindhoven/Charleroi - Athene
 • 8 dagen autohuur incl. basisverzekering
 • Verken de historische steden van Griekenland
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Programma 8-daagse fly & drive Midden-Griekenland

Dag 1: Aankomst op de luchthaven van Athene. Hier haal je je huurauto op. Je rijdt door naar je hotel waar je overnacht in het Athens City Hotel*** (ca. 20 km.)

Dag 2: Van Athene reis je door naar Delphi. Delphi is een prachtige stad met tempels, theaters en schathuizen. Deze omgeving is perfect voor het orakel van Apollo, ook wel het orakel van Delphi genoemd. Je overnacht in het Hotel Olympic*** (ca. 180 km.)

Dag 3: Vanuit Delphi rijd je naar Olympia. Deze historische stad is natuurlijk bekend van de Olympische Spelen, omdat het hier allemaal is begonnen. Maar Olympia heeft meerdere redenen om bezocht te worden. Bezoek o.a. de Tempel van Hera, het interessante archeologisch museum en het museum van de Olympische Spelen. Je overnacht hier in het Neda Hotel*** (ca. 240 km.)

Dag 4 t/m 6: Van Olympia reis je door de mooie binnenlanden naar Tolo aan de kust. Geniet aan het populaire strand Tolo Beach. In de baai zie je veel kleurrijke vissersbootjes en tegenover Tolo liggen kleine eilandjes op korte afstand. Op het eilandje Koronisi bevindt zich de kerk van Heilige Apostelen. Tolo ligt in het departement Argolis, een van de meest historische gebieden van Griekenland. Er zijn hier vele indrukwekkende bezienswaardigheden in de buurt. Je heb hier alle tijd om de omgeving te verkennen want je verblijft hier dan ook 3 nachten in het Flisvos Royal Hotel*** (ca. 170 km.)

Dag 7: van Tolo rijd je terug naar Athene, geniet onderweg van het panoramische uitzicht langs de kustweg. Athene heeft een gezellig centrum waar je heerlijk op een terrasje van je laatste avond kunt genieten. Je overnacht in het Athens City Hotel*** (ca. 150 km.)

Dag 8: Vandaag rijd je terug naar de luchthaven van Athene waar je de huurauto inlevert en vlieg je terug naar huis. (ca. 40 km.)

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Athens City Hotel
Patission 232,
Athene, Griekenland
Kaart
Patission 232, Athene, Griekenland

Athens City Hotel bevindt zich in één van de belangrijkste straten in het centrum van Athene. Alle hotelkamers zijn voorzien van een comfortabele bedden, Wi-Fi, televisie, bureau en eigen betegelde badkamer met douche en föhn.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Transavia.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van Transavia van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: je boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Bagage Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Autohuur
De autohuur is o.b.v. een basisverzekering. De auto die gereserveerd wordt, komt uit de categorie A Economy. Mocht je een ruimere auto wensen, neem dan contact op met ons Service Center voor de toeslagen en informatie. De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 25 jaar. Ben je jonger dan 25 jaar dan betaal je een Young Driver Fee van € 7,00 per dag. Deze dient ter plaatse te worden voldaan. Je dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs en bij aankomst dient het rijbewijs nog minimaal 1 jaar geldig te zijn. Je dient de auto in te leveren met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto ophaalde.

Basisverzekering houdt in:
Collision Damage Waver en persoonlijke assistentie, de chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten tot een bepaald bedrag zijn meeverzekerd.

Ter plekke kun je altijd bij de verhuurmaatschappij, tegen een meerprijs, extra’s regelen, zoals een GPS, extra chauffeur, volle tank, etc.

Let op: er is een geldige Credit Card nodig om te kunnen boeken i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1000,00 voor het huren van de auto. De hoogte is afhankelijk van het land en het verhuurbedrijf. De Credit Card moet op naam van de hoofdbestuurder staan. De Credit Card dien je mee te nemen op reis!

Geef de juiste naam van de hoofdboeker door. Deze persoon dient over een Credit Card te beschikken en dient de bestuurder van de huurauto te zijn. Indien de naam bij de boeking niet goed wordt doorgegeven, moet dit later gewijzigd worden. De wijzigingskosten die hier uit voortvloeien zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 25,00 per wijziging.

Overige informatie
Inchecken
Vanaf 12:00 uur.
Uitchecken
Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.
Openingstijden receptie
08:00 - 18:00 uur
Toeristenbelasting
Er kunnen toeristenbelasting en/of servicekosten zijn. Deze moeten dan worden voldaan in het hotel.
Reserveringskosten
De reserveringskosten bedragen € 19,95 voor het afhandelen van je boeking.
Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR reizigersvoorwaarden en de Aanvullende voorwaarden Bookunited Holidays van toepassing.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Bookunited Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Annuleren en wijzigen
Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met ons service center en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.
Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal