Eéndaagse vliegreis naar de Formule 1: Grand Prix van Oostenrijk
Eéndaagse vliegreis naar de Formule 1: Grand Prix van Oostenrijk incl. ticket voor de race

Heb jij altijd al een Formule 1 race bij willen wonen? Dit is je kans! Op zondagochtend begint de Oranje-pret! Je vliegt 's ochtends vroeg naar Oostenrijk waar je de race bijwoont. Dit seizoen vindt de Formule 1: Grand Prix Spielberg in Oostenrijk plaats op 30 juni. De GP Oostenrijk 2019 wordt verreden op de Red Bull Ring, een Oostenrijks racecircuit in Spielberg. Het circuit werd in 1969 gebouwd en kreeg als naam de Österreichring. Vanaf 1970 tot en met 1987 werd er de Grand Prix van Oostenrijk verreden. Later, in 1995, werd het circuit verbouwd en ingekort en kreeg het de naam A1 Ring. Vanaf 1997 tot 2003 werden er weer F1-race gehouden. Na 2003 werd het circuit gesloten en gedeeltelijk gesloopt, maar in 2011 werd het weer geopend en kreeg het de naam Red Bull Ring. In de loop van de ochtend kom je aan op het circuit om zo veel mogelijk van de race en de bijbehorende programma's daaromheen mee te pakken. Na afloop van de race stap je de transferbus in naar het vliegveld en 's avonds vlieg je terug naar Nederland.

Daarom is dit een goede deal
 • Retourvlucht Eindhoven of Rotterdam - Graz Airport
 • Inclusief transfers
 • 1 x ticket Formule 1: Grand Prix (staanplaats) t.w.v. € 94,00 p.p.
 • Inclusief lunchpakket
 • Inclusief goodiebag
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Formule 1: Grand Prix Spielberg

De Grand Prix van Oostenrijk wordt gereden in Spielberg op de Red Bull Ring in Spielberg. Het is één van de snelste en kortste circuits van de Formule 1-kalender dit jaar. Tijdens deze Grand Prix kun je genieten van de prachtige omgeving, Spielberg is namelijk gelegen in de Oostenrijkse Alpen. Doordat het circuit kort is, duurt één ronde iets langer dan één minuut. Dit is vrij kort, maar het is alsnog een erg uitdagend circuit; als een coureur één foutje maakt kost dit hier gelijk een flinke achterstand. Hierdoor is op dit circuit opperste concentratie vereist.

Zondag 30 juni 2019
Zondagochtend vlieg je omstreeks 07.00 uur vanaf Eindhoven óf Rotterdam met de speciale ORANJE charter naar Oostenrijk. Bij aankomst op het vliegveld staat de transfer klaar om je de Red Bull Ring te brengen. Omstreeks 10.00 uur ben je op het circuit en kun je genieten van de voorprogramma’s en feestelijkheden. Om 15:10 uur gaat de race van start en ben jij getuige van de overwinning van één van de topcoureurs. Na afloop van de race vertrekt de transferbus omstreeks 18:00 uur richting de luchthaven en vervolgens vlieg je terug naar Nederland waar je rond 22:30 zult landen.

Charter - Formule 1: Grand Prix Spielberg
Red Bull Ring Str. 1,
Spielberg, Oostenrijk
Kaart
Red Bull Ring Str. 1, Spielberg, Oostenrijk

Je vliegt 's ochtends vanaf Eindhoven of Rotterdam naar Graz. Vervolgens is de transfer inbegrepen die je naar de Red Bull Ring brengt. Geniet met zijn allen van de voorpret en onderweg krijg je ook een lunchpakket en goodiebag. Na de race ga je per transfer weer terug naar de luchthaven van Graz waarna je terug naar Eindhoven of Rotterdam vliegt. Uiteraard is er gedurende de reis ook reisbegeleiding aanwezig.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Vluchttijden zullen altijd minimaal gebaseerd zijn op ochtend/ochtend, middag/middag of avond/avond vlucht.
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de luchtvaartmaatschappij van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: de boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Bagage
Er mag 1 stuks handbagage worden meegenomen van maximaal 7 kg. Voor de afmetingen, eventuele extra handbagage en ruimbagage kun je terecht bij de luchtvaartmaatschappij na afgifte van de tickets.

Overige informatie
Belangrijke informatie

Let op:
Na het maken van de boeking wordt er een vliegticket geboekt vanaf Eindhoven OF Rotterdam. Je hebt helaas zelf niet de keuze om uit een luchthaven te kiezen. De definitieve luchthaven krijg je een week van te voren te horen.

Inchecken
Vanaf 07:00 uur.
Uitchecken
Tot 21:00 uur op de dag van vertrek.
Openingstijden receptie
N.v.t.
Toeristenbelasting
De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting
Reserveringskosten
De reserveringskosten bedragen € 19,95 voor het afhandelen van je boeking.
Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR reizigersvoorwaarden en de Aanvullende voorwaarden Bookunited Holidays van toepassing.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Bookunited Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Annuleren en wijzigen
Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met ons service center en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.
Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal