Fly & drive door midden Griekenland
8-daagse fly & drive Klassiek Griekenland incl. retourvlucht en autohuur

Een ca. 4 uur durende vlucht vanaf Eindhoven of Amsterdam brengt je naar de mooie hoofdstad van Griekenland: Athene. Je hoeft alleen nog maar je huurauto op te halen op het vliegveld en je 8-daagse rondreis op het vaste land van Griekenland kan beginnen. In maar liefst 8 dagen zie je de prachtige omgeving van Midden-Griekenland. Aanschouw de vele archeologische hoogtepunten en leer de eeuwenoude Griekse cultuur en geschiedenis kennen. Met de comfortabele huurauto heb je alle vrijheid om van het bijzondere Griekenland te genieten.

Daarom is dit een goede deal
 • 7 overnachtingen incl. ontbijt
 • Retourvlucht Amsterdam/Eindhoven - Athene
 • 8 dagen autohuur incl. basisverzekering
 • Verken de historische steden van Griekenland
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Reisschema 8-daagse rondreis Midden-Griekenland

Dag 1 en 2: Athene
Hotel: Athens City Hotel*** incl. ontbijt
Vliegveld Athene - Athens City Hotel ca. 20 km afstand

Athene
De hoofdstad en tevens grootste stad van Griekenland is rijk aan historie. Met haar bijzonder mooie ruïnes en musea is Athene een zeer boeiende stad. Bezoek hier o.a. het nationaal archeologisch museum, de tempel van Zeus en de bekende winkelstraat Ermou.

Dag 3: Tolo
Hotel: Hotel Flisvos** incl. ontbijt
Athens City Hotel - Hotel Flisvos ca. 145 km afstand

Nafplio
Nafplio is een aangename havenstad die in de schaduw van een grote rots ligt, waarop het Palamidi kasteel staat. In de buurt van de haven ligt het fort-eiland Bourzi met een Venetiaans fort. De stad Nafplion is een belangrijke toeristisch centrum, vanwege de gezellige sfeer en de aanwezigheid van de oude bezienswaardigheden van Mycene, Tiryns, Argos en Epidaurus. Nafplion is een elegante stad met zijn marmeren wegen en mooie architectuur.

Dag 4: Olympia
Hotel: Neda Hotel*** incl. ontbijt
Hotel Flisvos - Neda Hotel ca. 197 km afstand

Olympia
Deze historische stad is natuurlijk bekend van de Olympische Spelen, omdat het hier allemaal is begonnen. Maar Olympia heeft meerdere redenen om bezocht te worden. Bezoek o.a. de Tempel van Hera, het interessante archeologisch museum en het museum van de Olympische Spelen.

Dag 5: Delphi
Hotel: King Iniohos**** incl. ontbijt
Neda Hotel - King Iniohos ca. 42 km afstand

Delphi
Tussen Olympia en Delphi kom je nog de kleine havenstad Nafpaktos tegen. Nafpaktos is op een heuvel in de zee gebouwd en is echt een authentieke stad. Delphi is een prachtige stad met tempels, theaters en schathuizen. Deze omgeving is perfect voor het orakel van Apollo, ook wel het orakel van Delphi genoemd.

Dag 6: Kalambaka
Hotel: Hotel Kosta Famissi*** incl. ontbijt
King Iniohos - Hotel Kosta Famissi ca. 396 km afstand

Kalambaka
Het pittoreske plaatsje Kalambaka is de op één na laatste bestemming waar je zult verblijven tijdens de rondreis. Vanuit Kalambaka kun je gemakkelijk naar Meteora gaan. De kloosters van Meteora zijn bijzonder mooi. Ze zijn namelijk op erg hoge pilaren gebouwd.

Dag 7: Athene
Hotel: Athens City Hotel*** incl. ontbijt
Hotel Kosta Famissi - Athens City Hotel ca. 280 km afstand

De laatste dag van de rondreis in Griekenland. Je levert de auto af bij Athene Airport en met ca. 3,5 uur ben je weer terug in Nederland.

Let op: wanneer een hotel niet meer beschikbaar is, verblijf je in een ander vergelijkbaar hotel.

Athens City Hotel
Patission 232,
Athene, Griekenland
Kaart
Patission 232, Athene, Griekenland

Athens City Hotel bevindt zich in één van de belangrijkste straten in het centrum van Athene. Alle hotelkamers zijn voorzien van een comfortabele bedden, Wi-Fi, televisie, bureau en eigen betegelde badkamer met douche en föhn.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Transavia.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van Transavia van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: je boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Bagage Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Autohuur
De autohuur is o.b.v. een basisverzekering. De auto die gereserveerd wordt, komt uit de categorie A Economy. Mocht je een ruimere auto wensen, neem dan contact op met ons Service Center voor de toeslagen en informatie. De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 25 jaar. Ben je jonger dan 25 jaar dan betaal je een Young Driver Fee van € 7,00 per dag. Deze dient ter plaatse te worden voldaan. Je dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs en bij aankomst dient het rijbewijs nog minimaal 1 jaar geldig te zijn. Je dient de auto in te leveren met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto ophaalde.

Basisverzekering houdt in:
Collision Damage Waver en persoonlijke assistentie, de chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten tot een bepaald bedrag zijn meeverzekerd.

Ter plekke kun je altijd bij de verhuurmaatschappij, tegen een meerprijs, extra’s regelen, zoals een GPS, extra chauffeur, volle tank, etc.

Let op: er is een geldige Credit Card nodig om te kunnen boeken i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1000,00 voor het huren van de auto. De hoogte is afhankelijk van het land en het verhuurbedrijf. De Credit Card moet op naam van de hoofdbestuurder staan. De Credit Card dien je mee te nemen op reis!

Geef de juiste naam van de hoofdboeker door. Deze persoon dient over een Credit Card te beschikken en dient de bestuurder van de huurauto te zijn. Indien de naam bij de boeking niet goed wordt doorgegeven, moet dit later gewijzigd worden. De wijzigingskosten die hier uit voortvloeien zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 25,00 per wijziging.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal