Geniet van het Twentse landleven in Lattrop incl. streekontbijt en diner v.a € 148,00 p.p.
Proef 3, 4, 5, of 8 dagen van het Twentse landleven op een bijzondere boerderij in Lattrop incl. ontbijt en diner

Van harte welkom bij Erfgoed Bossem. Je bent terechtgekomen in het Twentse Lattrop-Breklenkamp, vlakbij het historische stadje Ootmarsum. Net buiten Lattrop staat een boerderij aan een eigen weggetje. In de oorspronkelijke Saksische boerderij kun je logeren in een rustieke kamer of luxe suite. Het persoonlijke ´logeren bij de boer´ combineert hier uitstekend met het comfort en de verzorging op hotelniveau. Proeven van het Twents landleven is een essentieel onderdeel op de boerderij, omdat de boerderij nauw verbonden is met de Twentse grond en het voedsel dat daar vandaan komt, wordt er voor alle maaltijden gekozen voor zoveel mogelijk biologisch rundvlees en mooie, lokale producten volgens het Slow Food principe ‘think global, eat local'. Naast de producten van eigen boerderij, wordt er zoveel mogelijk gekozen voor kwaliteitsingrediënten uit de nabije omgeving. Zo is de mozzarella van de Buffalo Farm Twente op de pizza niet te versmaden, vind je groentes van de Witte Raaf uit Denekamp en shiitakes uit Tilligte op je bord. Zacht roodfruit van de Manderveense Aardbei met ijs van De Bölte uit Nutter als dessert en sap van Oold Bleank op de ontbijttafel. Smullen van de regio in optima forma. Heerlijk genieten dus!

Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Verblijf in een Koestersuite of Sterrenkubus
  • Dagelijkse ontbijtmand met verse streekproducten (bezorgd rond 8.30 uur)
  • 1 x 3-gangen verrassingsdiner per persoon (op de aankomstdag)
  • Inclusief opgemaakte bedden bij aankomst
  • Inclusief badlinnen
  • Inclusief starters set koffie (Senseo) en thee in de accommodatie
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek musea Cosmos Sterrenwacht in Lattrop
  • Tip: bezoek recreatiepark het Hulsbeek in Oldenzaal
Omgeving

Erfgoed Bossem vormt een prima uitvalsbasis om er lekker op uit te trekken. Op de fiets, te voet of met de auto door het Landgoed van Twente. Er zijn mooie fiets- en wandelroutes voor je die het grensgebied met Duitsland doorkruisen. Daarnaast kun je met de kaart en bewegwijzering van de Fietsknooppuntenroute heel Noordoost Twente verkennen. Verder sluit Erfgoed Bossem nauw aan op het Wandelnetwerk Twente, een uitgebreid systeem van bewegwijzering in combinatie met een routekaart. Je volgt een route van 3 tot 10 kilometer of stelt naar eigen inzicht een rondwandeling samen. Mooie natuurgebieden die je niet mag missen zijn de Bergvennen in Lattrop, het Springendal in Vasse en het Lutterzand in de Lutte. Sfeervolle en historische stadjes in de nabije omgeving zijn Ootmarsum met vele kunstgalerieën en leuke winkeltjes en het Duitse Bad Bentheim met een schitterend kasteel in het midden.

Erfgoed Bossem
Dorpsstraat 7,
Lattrop-Breklenkamp, Nederland
Kaart
Dorpsstraat 7, Lattrop-Breklenkamp, Nederland

Erfgoed Bossem ligt op 2 km afstand van het landelijke gebied Bergvennen. Deze accommodatie biedt speciale themakamers, elk met een andere open lucht- of boerderij-ervaring. De historische stad Ootmarsum is 6 km verderop te vinden. Alle kamers op dit boerenerf bieden uitzicht op het natuurschoon van de omgeving. In elke kamer vind je een eigen badkamer. Je kunt er ook van gratis Wi-Fi gebruikmaken. Iedere ochtend kun je van een authentiek ontbijt genieten, met verse streekgerechten en producten die rechtstreeks van de boerderij komen.

De vier luxe KoeStersuites hebben de natuur als inspiratiebron. Koester de groene oase van Noordoost Twente; koester de momenten van samenzijn. Alle suites beschikken over een open douche met regendouche en sunshower. Prima geschikt voor een bruidspaar of om te logeren met kinderen. Ook is het mogelijk om te overnachten in een Sterrenkubus, een knus vierkant houten huisje midden in het boerenland. Het riante bed bevindt zich vlak onder een transparante koepel, waardoor je kan genieten van een overweldigende sterrenhemel.

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Parkeerkosten
Geen
Parkeren
Ja
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal